У Попова кажуть, що шведи задоволені кемпінгом на Трухановому


Мешканці Труханового острова задоволені умовами проживання у кемпінгу.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Олександр Мазурчак, який відвідав фан-кемпінг, повідомляє прес-служба КМДА.

"Я повернувся з Труханового острова, де спілкувався з фанами, що вже заселилися у кемпінгу. Їхні враження позитивні. Уже в неділю ми чекаємо на так званий "караван кохання" – так його називають шведські вболівальники. До речі, саме у Києві шведи планують встановити власний рекорд – зібрати у фан-таборі понад 5 тисяч фанатів. У такій великій кількості вони зберуться вперше", – розповів Мазурчак.

У мерії наголосили, що президент фан-організації вболівальників Королівства Швеції "Camp Sweden" Ула Сьюштед підтвердив, що "шведи абсолютно задоволені умовами перебування у Києві".

Як відомо, за два дні до приїзду фанів кемпінг виявився зовсім неготовим прийняти поселенців.

6 та 7 червня у євро кемпінгу поспіхом монтували душові, заливали бетон, добудовували медчастину, яка мала працювати ще за кілька днів до відкриття.

7 червня ввечері біля душових залили свіженький бетон, так, що на ньому можна було писати. Цим скористалися жартівники і написали Welcome перед грубо збитою халабудою душових.

Однак, незважаючи на це, станом на ранок 8 червня з 6,5 тисячі місць для уболівальників, викупили трохи більше 3 тисяч броней. Крім того, шведська сторона вирішила самостійно забезпечити своїх уболівальників харчуванням, розвагами, наметами та охороною.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ