Лікарі до Євро отримали нову форму


Співробітники швидкої обслуговуватимуть киян, гостей столиці та вболівальників Євро-2012 у новому форменому одязі на відремонтованих автомобілях та з набором медикаментів, збільшеним майже у 6 разів.

Про це повідомили у Головному управлінні охорони здоров’я.

"Так, бригади швидкої медичної допомоги міста отримали 230 комплектів спеціального форменого одягу. 50 автомобілів швидкої з тих, що цілодобово надаватимуть екстрену медичну допомогу, відремонтовано та повністю відповідають всім технічним вимогам, що висуваються до авто цієї категорії", йдеться в повідомленні.

Екстрену медичну допомогу в столиці сьогодні надають вдень 145 та вночі 102 бригади швидкої. Невідкладну медичну допомогу дорослому населенню забезпечує 41 бригада та дитячому 19 бригад лікарів.

Цілодобово у Києві працюють 10 травматологічних пунктів для дорослих та 2 пункти для дітей. Також цілодобово функціонують кабінети невідкладної медичної допомоги отоларинголога, офтальмолога, стоматолога.

За довідками про номери телефонів, місцезнаходження пунктів і лікарів-спеціалістів та іншої інформації з питань охорони здоров’я можна звертатися за телефоном 0-800-503-103.

"А за телефоном 15-83 у цілодобовому режимі кожен з мешканців та гостей Києва може отримати пораду лікаря", відзначили в Головному управлінні охорони здоров’я.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ