Попов просить киян зустріти фанів з українськими прапорами


Голова КМДА закликає киян зустріти гостей Євро-2012 національною символікою.

Чиновник звернувся до державних установ, організацій та до всіх киян з проханням на період проведення Євро-2012 вивісити державні прапори на адміністративних будівлях та у місцях проживання, повідомляє прес-служба КМДА.

"Я звертаюся до киян, які в усі часи демонстрували і демонструють патріотичне ставлення до України. Давайте зустрінемо гостей Євро-2012 в Києві нашою державною символікою! Перед тисячами іноземних вболівальників це буде не лише прояв поваги та шанобливого ставлення до наших державних символів, але й знак єднання великої української нації під час проведення важливої для країни події", – зазначив Попов.     

Голова КМДА також закликав вболівальників, які відвідуватимуть матчі Євро-2012 на "Олімпійському", тримати в руках державні прапори України, а водіїв – встановити синьо-жовті прапорці в кабінках автівок.

"Хочу, аби ця ініціатива сприймалась не як адміністративне доручення, а як вияв гордості за свою країну, як флеш-моб, який об’єднує та скріплює націю", – заявив Попов.

Водночас сам чиновник у день офіційного стару Євро-2012 не зможе ні фан-зону відкрити, на українським прапором помахати. Попов вирішив покинути Київ і полетів до Варшави.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ