Киянам на 2 місяці відрізали гарячу воду



Фото panorama.pl.ua

Мешканці Солом'янського рану продовжують скаржитися на довготривалу відсутність води. Цього разу не пощастило жителям вулиці Златопільської, 3.

За словами місцевих мешканців, їхній будинок залишили без гарячої води на 2 місяці.

"З 8 по 28 травня – у зв’язку з профілактичними роботами відключили воду. Було оголошення. Але 28 травня вода не з'явилась. Натомість 30 травня на будинку побачили оголошення, що сталась аварійна ситуація, і води не буде до 4 червня. 5 червня зателефонували у ЖЕК, нас пере направили у "Київенерго". Там відповіли, що воду дадуть 6 червня. Але вода не з'явилась. 7 червня додзвонились у ЖЕК, дізналися, що води не буде до 21 червня", - розповіла у розпачі мешканка Ірина.

У "Київенерго" підтвердили, що люди будуть без води майже два місця через пошкодження мережі.

"У період з 14 по 28 травня "Київенерго" проводило щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Солом’янського району. У зв’язку з цим з 14.00 13 травня постачання гарячої води було тимчасово припинено, у тому числі у будинку по вул. Златопільській, 3. У результаті випробувань були виявлені численні пошкодження тепломереж в мікрорайоні. Для їхньої ліквідації і повторного випробування потрібен додатковий час. Ці роботи планується виконати до 20 червня", - відзначили в "Київенерго".

Як виходить так, що обіцяні випробування замість двох тижнів розтягуються на місяці та що робити людям, у "Київенерго" не повідомили.

Як відомо, раніше на місяць без води залишили мешканців будинку по Шовкуненка, 8/20.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ