Попов каже, що за ніч табір на Трухановому острові дороблять



Фото Олексія Давиденка

Підготовку єврокемпінгу на Трухановому острові закінчать до 8 червня. Тоді ж у табір заселяться перші шведські фанати.

Про це заявив  голова КМДА Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА.

"8 червня фан-кемпінг буде готовий прийняти перших вболівальників. Наші служби спільно із шведськими колегами сьогодні завершують останні приготування. На превеликий жаль, ми досить пізно розпочали реалізацію цього проекту, багато часу пішло на вибір місця локації шведських вболівальників та погодження всіх пунктів угоди. Але до завтра фан-табір розпочне повноцінну роботу", – зазначив Попов.

За інформацією КП "Плесо", тимчасовий табір для вболівальників з Королівства Швеція розрахований на 2 тисячі 929 наметів та 294 трейлерів.

Загальна площа території містечка складає 22,62 га та розрахована на 6 тисячі 446 мешканців.

Територію тимчасового табору умовно поділено на дві частини вулицею Труханівською.

Кожна частина зонована відповідно до вимог замовника – шведської сторони. Зокрема, у правій частині розташована зона Gold на 382 палатки, зона Silver на 605 палаток, зона паркування трейлерів на 294 трейлери та зона пляжу площею 1,44 га. У правій частині передбачено 2 головних в’їзди, обладнані пунктами охорони та 4 господарчих в’їздів. Також на території кемпінгу запроектовані проїзди для пожежної та іншої спецтехніки.

"У лівій частині розташована адміністративна зона із пунктом охорони, будівлею адміністрації, пунктом оформлення документів, місцем збереження цінних речей і документів, пунктом електроспоживання. Також на території адміністративної зони розташована низка інших важливих для комфортного перебування вболівальників приміщень: аптечний кіоск, пункт медичної допомоги, приміщення для охорони, пункт міліції, пожежний пост, майданчик для сміття, автостоянка, обмін валют, санвузол для персоналу, кіоски для продажу предметів першої необхідності тощо", йдеться в повідомленні.

На головному в’їзді на територію кемпінгу розташовані рецепція та інформаційний пункт.

У лівій частині також розташовані зона Bronze на 1 тисячу 942 палатки, зона пляжу та зона Event. Тут, у зоні Event, розміщуватиметься великоформатний екран для трансляції футбольних матчів. Поруч розташована зона харчування із кухнею, санвузлами і господарчим блоком. У господарчій зоні містечка розміщені майданчик для сміття і основний склад, а також приміщення для персоналу, відзначили в мерії.

До кожного житлового блоку табору увійшли зона з розміщенням наметів та господарчий блок з черговим персоналом, пунктом нагляду за громадським порядком та пожежний пост.

У санітарно гігієнічній зоні розміщені навіс із вмивальниками, біотуалети (у блоках, на території яких немає існуючих будівель туалетів); навіс із душовими кабінами (окремі для чоловіків та жінок); місце для встановлення контейнерів для сміття.

Також для кожного житлового блоку, який не примикає до прибережного пляжу, передбачені навіси для відпочинку, відзначили в КМДА.

Як відомо, за 2 дні до офіційного відкриття єврокемпінг на Трухановому був зовсім не готовий. 

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ