До безкоштовного Wi-Fi на Хрещатику підключаються приватні офіси


До безкоштовного інтернету, що покриває на сьогодні вулицю Хрещатик та Майдан Незалежності, підключились навіть економні приватні офіси, що розташовані у центрі міста.

Про це на прес-конференції 7 червня заявив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко, повідомляє УНІАН.

"Зараз швидкість 2 мегабайта. Вона дійсно обмежена. Ми побачили досить економних підкриємців, які працюють і мають офіси на Хрещатику. І якщо ми бачимо в день близько тисячі підключень, то з них десь 200 – це є приватні компанії, які мають офіси. До речі, деякі користувачі скачують близько 15 гігабайт за добу", - зазначив Крамаренко.

За його інформацією, збільшення швидкості безкоштовного Wi-Fi в центрі столиці буде відбуватися поступово в залежності від завантаження каналів.

"Якщо сказати про подальше, то ми з вами всі звикли, що трафік постійно збільшується. Тому я думаю, буде збільшення трафіку і буде збільшуватись швидкість. Зараз завантаженість каналів близько 25%", - повідомив представник КМДА.

Як повідомили у прес-службі КМДА, проект Kyiv Free Wi-Fi запрацював у центрі Києва 27 травня.

"Місто не витратило жодної копійки. Все фінансувалось за рахунок приватних компаній. Сума інвестицій склала приблизно 2 мільйони гривень", - повідомив Крамаренко.

Він зазначив, що проект користується попитом, мовляв, за перший тиждень даною послугою скористувалось близько 12,5 тисячі людей.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ