На час Євро з метро виженуть торговців


На період проведення Євро-2012, з 7 червня по 1 липня буде заборонена торгівельна діяльність з пересувних об’єктів торгівлі на центральних станціях метрополітену, прилеглих до фан-зони.

Про це повідомляє прес-служба столичної підземки.

Так, торгівлю заборонено на станціях "Хрещатик", "Театральна", "Поштова площа", "Площа Льва Толстого", "Золоті ворота".

Також у дні проведення матчів чемпіонату 11, 15, 19, 24 червня та 1 липня на станціях метрополітену заборонять торгівельну діяльність з пересувних об’єктів комерційної торгівлі та соціально-побутового призначення (МАФи, лотки). 

У метро нагадали, що умовами діючих договорів передбачено, що при виробничій необхідності, загрозі чи виникненні надзвичайних ситуацій (в дні масових заходів тощо) на об`єктах метрополітену (станціях), КП "Київський метрополітен" має право встановлювати обмеження щодо роботи торговців.

Разом з тим у метрополітені наголосили, що не видавали жодних розпоряджень щодо припинення розміщення пересувних торгівельних об’єктів.

Адміністрація метро просить підприємців та громадян з розумінням поставитися до обмежень торгівельної діяльності на території метрополітену, оскільки це тимчасовий захід, пов'язаний із забезпеченням безпеки знаходження і киян, і гостей чемпіонату Європи з футболу у місті, зокрема, й у метрополітені. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ