У Попова кажуть, що журналісти брешуть про Андріївський



Фото interesniy-kiev.livejournal.com

Інформація про заборону введення в експлуатацію Андріївського узвозу, розповсюджена у ЗМІ, не відповідає дійсності

Про це повідомив заступник голови КМДА Михайло Кучук, повідомляє прес-служба мерії.

За його словами, замовник не звертався до Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Києві з приводу введення в експлуатацію після реконструкції Андріївського узвозу, адже роботи ще тривають.

"Реконструкція вулиці ще триває, ми її здійснюємо у кілька черг. Загалом до проекту реконструкції об’єкту входить оновлення безпосередньо узвозу та частин вулиць, які до нього примикають – Десятинної та Володимирської. На сьогоднішній день ми здійснили благоустрій Андріївського узвозу, переклали мережі на ньому, влаштували покриття з бруківки, відремонтували фасади будинків, оновили зовнішнє освітлення. Проте ці ж роботи мають бути виконані і на тих відрізках Десятинної та Володимирської вулиць, що прилягають до узвозу", – зазначив Кучук.

Як повідомили в Головному управлінні капітального будівництва, на черзі благоустрій зазначених вище ділянок сусідніх з Андріївським узвозом вулиць, перекладання інженерних мереж на них, влаштування покриття проїжджої частини.

"Лише після завершення цих робіт замовник звертатиметься до контролюючого органу щодо введення об’єкту в експлуатацію", йдеться в повідомленні.

"Зазначимо, що в Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Києві, озвучену раніше інформацію щодо заборони введення в експлуатацію Андріївського узвозу, спростували. Що ж стосується інформації про нібито не введення в експлуатацію розв’язки біля моста імені Патона, то вона не відповідає дійсності. Замовник має всі необхідні дозволи на введення об’єкту та незабаром отримає відповідний сертифікат", відзначили в мерії.

Як відомо, раніше на сайті Держархбудінспекції з'явилася інформація про те, що ні розв'язку біля мосту Патона, ні Андріївський узвіз не приймуть в експлуатацію, оскільки там виявили низку порушень.

Увечері ці повідомлення з сайту прибрали.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ