У Попова запевняють, що лікарні готові до Євро


Медичні заклади Києва готові надавати своєчасну кваліфіковану медичну допомогу вболівальникам Євро-2012.

Про це повідомили у прес-службі мерії.

Уболівальникам ЧЄ під час турніру меддопомогу надаватимуть Олександрівська лікарня, лікарні № 12 та № 17, "Головний військовий клінічний госпіталь", лікарня "Феофанія", клініка "Борис" та 15 резервних лікарень міста.

За даними Головного управління охорони здоров’я КМДА, загальна кількість ліжок становить майже 3800 одиниць.

"В Олександрівській лікарні продовжується поетапна реконструкція приміщень, яка не пов’язана із планом підготовки закладу до роботи під час Чемпіонату. Ці роботи не вплинуть на надання кваліфікованої медичної допомоги вболівальникам", йдеться в повідомленні.

У мерії наголосили, що до відкриття Чемпіонату в Олександрівській лікарні завершать асфальтування під’їзних шляхів до корпусів лікарні, а на її території встановлять інформаційні таблички та вказівники.

"У всіх лікувально-профілактичних закладах, що залучені до медичного забезпечення Чемпіонату достатньо фахового медичного персоналу, відповідного обладнання та організаційного досвіду для надання своєчасної медичної допомоги в тому числі іноземним гостям столиці", наголосили в повідомленні.

Крім іншого у лікарнях, що надаватимуть меддопомогу уболівальникам, укладені угоди та відпрацьовано алгоритм роботи із страховими компаніями, встановлено банкомати, платіжні термінали та влаштовано бездротовий доступ до інтернету на основі технології WI-FI.

Як відомо, днями "Українська правда" опублікувала фото, які свідчать про неготовність Олександрівської лікарні приймати хворих.

Після цього прем’єр Микола Азаров 6 червня наказав голові КМДА довести до кінця усі ремонтні роботи в лікарні. 7 червня вранці, незважаючи на зливу, робітники фарбували основний вхід на територію лікарні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ