Черновецький мешкає у співзасновника "Еліта-центру"? ВІДЕО



Фото з сайту Черновецького

Співочий екс-мер Києва Леонід Черновецький, якого вже давно не бачили кияни, знайшовся на віллі співзасновника найбільшої будівельної афери в Україні "Еліта-центр" Вадима Столара.

Про це йдеться у сюжеті програми "Гроші".

За даними журналістів, мер нібито переховується на віллі свого сина Степана Черновецького. Саме туди вони і вирішили навідатися, щоб поговорити зі "співочим мером"

Безапеляційна заява, що вони приїхали на інтерв’ю, не викликала жодного подиву в охорони будинку.

Після дзвінка охоронець провів журналістів до воріт будинку. Однак далі воріт їх не пустили. Вийшов інший охоронець, який повідомив, що "вони не дають ніяких коментарів". Але і не заперечив, що Черновецький живе у цьому маєтку.

Тим часом на паркані журналіст помітив дивну вивіску з написом "Дані земельна ділянка та будинок на підставі договору оренди від 22 травня 2012 року передані народному депутату Столару Вадиму Михайловичу для здійснення ним представницький функцій в якості народного депутата України".

Як свідчить напис, договір діятиме до 31 листопада 2012 року. Вадим Столар – легендарна постать, прізвище якої знають усі потерпілі будівельної афери століття "Еліта-центр". Згідно з випискою з державного реєстру підприємств і організацій України, ТОВ "Еліта-Будінвест" заснували Вадим Столар та Олександр Волконський.

Столар товаришував з сином Черновецького – Степаном. Разом вони навіть гуляли на дні народження Волконського.

Нині Волконський за ґратами, Столар є депутатом найбільшої партії у парламенті – Партії регіонів, а Степан Черновецький, подейкують, мешкає у Барселоні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ