Попов доручив готуватися до буревію


У зв’язку з черговим штормовим попередженням голова КМДА Олександр Попов доручив всім комунальним службам мобілізуватися.

Таке рішення прийнято, щоб попередити і максимально оперативно ліквідувати можливі наслідки стихії, повідомляє прес-служба КМДА.  

"Я вимагаю від кожного з керівників комунальних служб міста максимальної оперативності та самовіддачі. Погода ставить нас в умови, коли потрібно мобілізуватися та швидко реагувати. Наше головне завдання – не допустити, щоб постраждали кияни", – сказав Попов.
Також очільник держадміністрації закликав киян буди якомога обачнішими під час негоди.

"Наразі всі служби міста працюють у посиленому цілодобовому режимі. Вже відновлено електропостачання житлових будинків, контактних мереж трамвайних та тролейбусних маршрутів, тривають роботи з відновлення зовнішнього освітлення. Задіяні працівники всіх районних КП УЗН у прибиранні з вулиць міста від повалених дерев та зламаного гілля", повідомили у КМДА.

На 6 червня в Україні оголошено штормове попередження, повідомляє прес-служба Мінстерства з надзвичайних ситуацій.

"Український гідрометеорологічний центр МНС попереджає, що 6 червня в Україні очікуються грози, в окремих районах град, шквали та пориви вітру 15-20 м/с", - сказано у повідомленні.

Як відомо, 4 червня у столиці пройшов буревій, унаслідок якого травмовано 5 осіб, повалено 208 дерев, пошкоджено 9 автомобілів та дахи 3-х житлових будинків і однієї лікарні.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ