Печерський та Оболонський райони – лідери з благоустрою


У столичній адміністрації підвели підсумки весняного двомісячника з благоустрою. 

Так, кращими районами визначені Печерський та Оболонський, друге місце розділили Шевченківський та Дарницький райони, третіми у рейтингу стали Солом’янський та Святошинський, повідомляє прес-служба КМДА.

"За період двомісячника з благоустрою висаджено понад 51 тисячу дерев та 55 тисяч кущів, відновлено 565,45 га газонів, знято у районах понад 6 тисяч 800 сухостійних дерев. Крім того, відновлено зовнішнє освітлення понад 7 тисяч 970 входів у будинки та 42 тисячі 146 погонних метрів внутрішньоквартальних проїздів", йдеться в повідомленні.

Також, за даними прес-служби, під час весняного двомісячника відремонтували 428,44 тисячі кв. м. фасадів будівель, встановили 90 нових дитячих та 6 спортивних майданчиків та відремонтували 2 тисячі 297 дитячих майданчиків і 263 спортивні майданчики.

"Більше того, створено 143 екологічні зони та ліквідовано понад 274 несанкціоновані сміттєзвалища, очищені та впорядковані зелені зони, парки, сквери тощо. Значні зусилля були спрямовані на підготовку до Євро-2012. Так, оформлено в’їзні групи з Бориспільського, Броварського, Житомирського, Одеського напрямків, створені квітникові композиції", - наголосили в мерії.

До участі у заходах з благоустрою було задіяно понад 610 осіб. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ