На Пейзажці влаштували парад мильних бульбашок


1 червня – у Міжнародний день захисту дітей – у центрі столиці влаштували Парад мильних бульбашок.

Свято мало розпочатися о 19.00 на Пейзажній алеї, однак кияни не стали дотримуватися вказівок щодо часу, і ще з обіду всю Пейзажку заполонили повітряні кульки різноманітних розмірів та кольорів.

Близько сьомої години, як і було обіцяно, почалися урочистості. Але навряд їх можна так назвати, адже не було чіткого плану, а також людей, які б закликали відвідувачів до активних дій. Просто в один момент в повітря здійнялися сотні кульок, а вуличні музики почали відбивати ритм на барабанах різних видів і форм.

 

Загалом програма своєрідної зустрічі літа на схилах Києва включала в себе до десяти різноманітних конкурсів та розваг. Зокрема, поетична розминка для дітей, катання на незвичних машинках, обшитих у вигляді тварин – жирафів, слоників та левів, помірятися вагою на лавочці-гойдалці.

Наприкінці вечора на всіх охочих чекало цікаве фаєр-шоу від представників однієї з київських шкіл вогню. На жаль, організатори не дуже розрахували актуальність подібного для дитячого свята, адже для оптимального показу номерів з вогнем треба дочекатися сутінків, проте переважна більшість учасників параду – діти, а отже до того часу вони вже встигли стомитися та порозходитися додому.

Фото автора

Олександр Румянцев

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ