Кемпінг на Трухановому не встигнуть закінчити до Євро? ВІДЕО



за парканом роботи - не початий край. Фото cuadr.at.ua

За тиждень у київському кемпінгу на Трухановому острові мають оселитися кілька тисяч іноземних вболівальників. Але досі на місці відпочинку стоять недобудовані душові, непролазні хащі та величезний металевий паркан, повідомляє ТСН.

Єдина повноцінно завершена ділянка – це дорога від Московського мосту на Труханів острів.

Всередині ж майбутнього наметового містечка досі кипить робота. А скільки ще доведеться працювати не знає навіть місцевий бригадир. Робітники кажуть, що роботи за тиждень до чемпіонату виконані десь на 50%. І додають, що навіть попри посилений темп працювати ще доведеться зо два тижні.

Іншої думки дотримується один з організаторів наметового містечка. Коментувати готовність офіційно він не хоче, але запевняє, що добудувати встигнуть навіть передчасно.

Загалом здача 8-го, але 3-го, думаю, закінчимо", - переконував він.

 

За планом, перші гості – вболівальники зі Швеції – мають оселитися на Трухановому острові вже 8 червня. Місця у кемпінгу можна забронювати через інтернет.

Гостям обіцяють душ у приміщенні

Вісім ночей у двомісному наметі на березі Дніпра обійдуться іноземцям у 3,5 тисячі гривень.

Спортзал, дискотеки

Щоправда, сайт бронювання за такі гроші обіцяє комфортабельні душові, туалети, сауну, масаж, барбекю та щоденні дискотеки. Навіть фото майбутнього комфорту є в інтернеті, хоча насправді ще ні душових, ні тим більше саун немає.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ