Попов хоче донищити Андріївський?


Голова Київської адміністрації Олександр Попов заявляє про необхідність демонтажу з наступним відновленням ще декількох будівель на Андріївському узвозі.

Про це він сказав на прес-конференції, повідомляють "Українські новини".

"Є будинки, які потрібно буде розібрати, оскільки їх подальша експлуатація неможлива. Їх доведеться розібрати й зібрати в тому ж вигляді, який вони мали", - сказав Попов.

Він відзначив, що на сьогоднішній день на Андріївському узвозі розташовано 5 будинків в аварійному стані, деякі з яких і доведеться демонтувати, а згодом відновити.

Попов відзначив, що по кожному з таких об'єктів у міста є відповідні експертні висновки щодо їхнього технічного стану.

Він також нагадав, що 3 червня відбудеться церемонія врочистого відкриття Андріївського узвозу після його реконструкції, у ході якої запланований виступ українського співака Олега Скрипки.

Чиновник також додав, що реконструкція Андріївського узвозу – це один з етапів програми, завдяки реалізації якої місто розраховує збільшити туристичний потік у столиці з існуючих 1 мільйона туристів у рік до 2,5 мільйона.

Наступними етапами в найближчій перспективі є реконструкція Володимирської гірки й облаштованість туристичних маршрутів на схилах Дніпра.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ