ДАІ радить водіям не потикати в центр під час Євро


Столична Державтоінспекція закликає автомобілістів оминати центральну частину Києва під час ЧЄ та пропускати машини з маячками.

"У дні проведення матчу Євро-2012 вулицями міста будуть пересуватися автоколони під супроводом патрульних автомобілів Державтоінспекції. ДАІ звертається до водіїв з проханням – надавати перевагу в русі спецавтомобілям із ввімкненими проблисковими маячками", йдеться в повідомленні прес-служби.

"Державтоінспекція радить усім мешканцям і гостям столиці аби уникнути заторів чи інших ускладнень руху під час проведення чемпіонату – планувати маршрут пересування, оминаючи центральну частину міста, а також використовувати паркінги для розміщення своїх транспортних засобів", додали в ДАІ.

Також даішники просять водіїв "бути уважними та доброзичливими до інших учасників дорожнього руху, відноситись з розумінням до тимчасових обмежень руху та незручностей, що виникатимуть під час "Євро-2012". 

Як відомо, раніше голова КМДА Олександр Попов заклиав киян та своїх підлеглих пересісти з авто на громадський транспорт на час Євро. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ