Попов просить киян відмовитися від авто на час Євро


Голова КМДА Олександр Попов закликав киян і своїх підлеглих їздити у громадському транспорті. 

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Аби мінімізувати ці незручності (із  пересуванням по Києву) ми належно підготували громадський транспорт: придбали кілька сотень нових автобусів, тролейбусів, трамваїв та вагонів метро. Наш новий транспорт зручний та мобільний. Тож я звертаюся до киян із проханням за можливості надавати пріоритет у використанні саме громадським транспортом під час Євро-2012. Це ж саме я рекомендуватиму своїм підлеглим", – сказав Попов.

Він закликав столичних мешканців з розумінням поставитися до ситуацій, що складатимуться на автошляхах міста під час проведення Євро-2012.

Крім того, у КМДА відзначили що до чемпіонату інформаційні табло у громадському транспорті, покажчики на зупинках громадського транспорту та покажчики маршрутів у центрі Києва "заговорять" двома мовами.

А водії, кондуктори і контролери отримають 4 тисячі примірників українсько-англійського розмовника, який містить найбільш уживані слова та фрази англійською мовою, які допоможуть спілкуватися з іноземцями, що завітають до Києва на матчі.

Як відомо, на час Євро станції метро "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" працюватимуть лише як пересадочні вузли і будуть закриті на вхід і вихід пасажирів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ