Кияни скаржаться, що місяць сидять без води. "Київенерго" киває на діряві труби


Мешканці будинку по Шовкуненка, 8/20 скаржаться, що в домі уже місяць немає гарячої води, а до всього ще й виключили світло.

За словами жителя Олександра, до ЖЕКу і райадмінстарції додзвонитися нереально уже другий тиждень.

"Сьогодні відключили світло. У "Київенерго" стверджують, що заявку повинен подавати черговий ЖЕКу, а він слухавку вже два тижні не бере. А адміністрація знов відправляє на чергового. За що я плачу гроші? Куди звернутися, щоб проблему вирішили?", - обурився Олександр.

Як пояснили "Українській правді. Київ" у "Київенерго", у період з 14 по 28 травня проводилися щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Солом’янського та Шевченківського районів. У зв’язку з цим з 14.00 13 травня постачання гарячої води було тимчасово припинено, у тому числі у будинку по вул. Шовкуненка, 8/20.

"У результаті випробувань були виявлені численні пошкодження тепломереж в мікрорайоні. Ліквідувати їх планується до 6 червня", - відзначили в прес-службі енергокомпанії.

"Щодо електропостачання будинку по вул. Шовкуненка, 8/20, то 29 травня близько 12.00 сталося пошкодження кабельної лінії 10 кВ у Солом’янському районі. Аварійна бригада оперативно ліквідувала пошкодження і відновила електропостачання споживачів близько 14.00", - додали в "Київенрго".

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ