В окремі дні вхід у фан-зону коштуватиме до 150 гривень



Фото The-Village.ru

Офіційно фан-зона відкриється 7 червня. Пройти туди можна буде безкоштовно, окрім 20, 25, 26, 29, 30 червня, коли не буде матчів.

У ці дні там пройдуть концерти, за вхід на які братимуть близько 150 гривень, пише "Сегодня".

Як раніше повідомляла "Українська правда. Київ", на Майдані встановлять великий екран і сцену, а через Хрещатик від бул. Шевченка до вул. Інститутської простягнеться фан-зона, по периметру якої також установлять кілька екранів.

Щоб гості почувалися, як вдома, на Хрещатику облаштують стаціонарні санвузли, точки швидкого харчування, медичний пункт, також буде посилена охорона.

"Для найвибагливіших гостей працюватиме VIP-зона, куди можна придбати квиток на будь-який матч або концерт. Тут гість отримує всі переваги присутності у фан-зоні: відмінний огляд території, купол, який захистить від будь-якої негоди, фуршетне обслуговування, що входить у вартість квитка, додатковий ресторанний сервіс, окремий вхід і під'їзд з вулиці Городецького", розповіла піар-директор фан-зони.

VIP-зона розташується на майданчику довкола стелли Незалежності. 

Кожен день у периметрі офіційної фан-зони відбуватиметься маса культурних і розважальних заходів національного характеру, щоб гості могли ознайомитися з українськими традиціями, культурою, музикою, спортом.

Серед запланованих заходів – виступи президентського оркестру, фолк, поп та рок гуртів, живі скульптури, виставки українських традиційних ремесел, національна кухня, день Борщу і Вареника, ігри, майстер-класи для дітей і дорослих та багато іншого.

Крім того, очікується кілька концертів зірок світового масштабу, які будуть анонсовані додатково. На них вхід і буде платним. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ