Нардеп показав фільм, як винищують тварин перед Євро. ВІДЕО


В Інтернеті з'явився документальний фільм про те, як в Україні"очищають" міста до Євро-2012, масово вбиваючи бездомних тварин

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив один з авторів фільму, нардеп від НУНС Володимир Ар'єв, пишуть "Коментарі".

Фільм був знятий у співавторстві з Іваном Кравчишиним і Катериною Філіпенко. В описі до фільму, який був заборонений до показу на українському телебаченні, наголошується, що деякі його епізоди містять жорстокі сцени

Як відомо, раніше у Києві пройшли акції протесту проти вбивства бездомних тварин перед Євро-2012. Такі ж акції відбулися і в Харкові, Донецьку та низці інших міст України. 

    Раніше відома французька кінозірка, співачка і захисниця тварин Бріджит Бардо написала відкритого листа президенту України Віктору Януковичу, в якому звинувачує українську владу в злочині проти тварин.

    У свою чергу прем'єр-міністр Микола Азаров доручив МВС вирішити цю проблему гуманними способами, а міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк запропонував ввести податок для отримання коштів на утримання бродячих тварин.

    ЧИТАЙ ТАКОЖ
    powered by lun.ua
        НАЙГОЛОВНІШЕ