Щоб проїхати в центр Києва, треба написати заяву і вказати причину



Фото The-village.ru

28 травня розпочався монтаж офіційної фан-зони Приймаючого міста Києва, яка розташується на вулиці Хрещатик. З цього дня і до 2 липня буде закрито рух транспорту вулицею Хрещатик на ділянці від вул. Інститутської до бульв. Т.Шевченка.

На цей час Головне управління транспорту із погодженням з УЄФА розробило порядок заїзду транспортних засобів у зону з обмеженим в’їздом у центральній частині міста.

Як повідомили у прес-службі ДАІ Києва, в'їзд в центральну частину міста під час Євро-2012 буде здійснюватися за перепустками.

Для отримання перепустки необхідно звернутися з письмовою заявою на ім’я начальника Головного управління транспорту та зв’язку КМДА Євгена Водовозова (вул. Леонтовича, 6, третій поверх, кабінет № 13, телефон для довідок 235-64-95, телефонувати у робочі дні тижня з 9 год. до 18 год. )

"Заява складається заявником у довільній формі, але обов’язково вказується мета в’їзду в центральну частину міста та марка і номерний знак транспортного засобу. Перепустки надаються безкоштовно", повідомили в ДАІ.

Водночас у мерії відзначили, що перепустки на в’їзд у межі транспортного периметру надаватимуться для: транспортних засобів аварійних служб; прибиральної техніки; транспортних засобів підприємств, установ і організацій, розташованих у транспортних периметрах стадіону і фан-зони, робота яких унеможливлюється без постійного транспортного забезпечення; транспортних засобів, які обслуговують фан-зону.

А також оперативних чергових автомобілів структурних підрозділів КМДА, райадміністрацій і комунальних підприємств.

"Для громадян, які мешкають у межах транспортного периметру, спеціальні перепустки виготовлятись не будуть. Їхні транспортні засоби будуть допускатись у вказану межу за пред'явленням паспорта громадянина з відміткою про реєстрацію місця проживання. Якщо мешканець орендує помешкання у вказаному периметрі, йому необхідно пред’явити документ, що підтверджує факт оренди житла", - повідомляла прес-служба КМДА.

Транспортні засоби швидкої медичної допомоги, Міністерства внутрішніх справ України та Міністерства надзвичайних ситуацій України будуть допускатись у транспортний периметр без перепусток.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ