У мерії пояснили, що паспорт під час Євро треба носити автомобілістам


Вхід до фан-зони Євро-2012 буде вільним для всіх охочих не вимагає отримання будь-яких перепусток. Паспорт з відміткою буде потрібен лише тим, хто користується авто.

Щоб потрапити додому на машині через транспортний периметр фан-зони потрібно буде пред’явити документ з відміткою про прописку.

Про це повідомляє прес-слудба КМДА.

З 28 травня до 7 липня 2012 року, на період монтажу та демонтажу обладнання в офіційній фан-зоні та безпосередньо її роботи, буде закрито рух транспорту на Хрещатику від вул. Інститутської до бульв. Тараса Шевченка.

"Наголошуємо, що на період проведення Євро-2012 рух транспорту навколо офіційної фан-зони (транспортний периметр офіційної фан-зони) буде заборонений", - наголосили в мерії.

Транспортний периметр офіційної фан-зони обмежений вулицями:

- Хрещатик (на ділянці від вул. Червоноармійської до вул. Б. Хмельницького);

- Хмельницького (на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик);

- Прорізна (на ділянці від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик).

"Для мешканців, які проживають у зоні закриття руху транспорту навколо офіційної фан-зони, прохід буде вільним, а проїзд до периметру фан-зони буде здійснюватися за умови пред’явлення паспорту з відміткою про реєстрацію на цій території. Проїзд транспортних засобів підприємств, установ та організацій, діяльність яких неможлива без постійного транспортного обслуговування, буде здійснюватися за перепустками", йдеться в повідомленні.

Рішення щодо видачі перепусток до зони закриття руху транспорту навколо офіційної фан-зони (транспортний периметр), а також навколо НСК "Олімпійський" (транспортний периметр), приймає спеціально створена комісія Головного управління транспорту та зв’язку КМДА (вул. Леонтовича, 6) згідно із заявками власників транспортних засобів.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ