Активісти створили антилоготипи Києва. ФОТО



Іван Румов "Кожний, кого хоч раз пустили на столичну кухню, робить усе можливе для того, щоб відкусити найбільшу й найсмачнішу частину міста".

У Києві відкрилася виставка "Альтернативних логотипів Києва". Киянам запропонували вибрати антилоготип міста.

Така ідея виникла після скандалу через визначення офіційного логотипу столиці, повідомляють на сторінці "Сучасного АНТИмистецтва" у Facebook.

Увазі киян і гостей міста пропонують на вибір 10 логотипів. Варто відначити, що роботи активістів дуже тонко підмічають основні проблеми сучасної столиці.

Вибрати антилоготип можна серед робіт:

Дмитра Іоргачьова " Найбільше на світі деякі політики й бізнесмени люблять відіграти в тетрис. Фігурки в них складати не дуже виходить, але завалити ними все місто виходить "на ура".

 

Наталі Дмитрової  "Дивний логотип із психоделічним єдинорогом і вершником у масці сховає від очей іноземців куди більш серйозні проблеми Києва. Або не сховає".

 

Ганна Ghernysh "Серед іноземних гостей столиці найдуться ті, хто тридцять із зайвим років тому приїжджав у Київ на олімпіаду-80. Їм логотип допоможе згадати молодість. Інші ж побачать у ньому лише ведмедика, що доживає свій вік".

 

Daria "Якщо на метровому п'ятачку перед вашим будинком ще не звели новобуд, вам дуже пощастило. Поки що"

 

ARS "У кожного міста є символ. Для сучасного Києва - це дорожні затори".

 

Пошук знижок, шари і халяви – народна забава не лише киян, але і жителів будь-якого населеного пункту на пострадянському просторі. Так чого ж б не посвятить ним лого міста?

 

Олексій Волов "Логотип є свого роду інтерпретацією зізнання в любові до рідного міста".

 

Ania "Шляхетне прагнення українців вчити рідну мову дивним чином призвело до того, що й рідну не дуже-то ми знаємо, і з іноземними не дуже дружимо".

 

Проголосувати за анти логотип можна на сторінці Facebook.

 

Усі фото зі сторінки Центру сучасного АНТИмистецтва

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ