На Осокорках водій Хундай збив вагітну жінку


У ніч з 20 на 21 травня на проспекті Бажана поблизу метро "Осокорки" відбулося жахливе ДТП.

Як повідомляє "Друга смуга", автомобіль Hyundai Elantra збив вагітну жінку, відірвавши їй ногу, та протаранив Dodge Caliber.

Dodge Caliber бордового кольору їхав з Південного моста убік Борисполя неподалік  віл метро "Осокорки" автомобіль налетів на один з ретардерів, що стояли на дорозі, частково зруйнував його і підімнув під себе.

Машина зупинилася у другому ряді на відстані 50 метрів від естакади, що над ним, напроти виходів з метро "Осокорки".

"За попередніми даними, у салоні перебувало 3 людини: дві молоді жінки й одна літня пані. Водій зупинив машину, одна з молодих жінок стояла за машиною ззаду. Поки вони чекали інспекторів ДАІ в них позаду влетів Hyundai Elantra, при цьому одна з жінок попала між машинами, а Додж після удару із другої смуги відкинуло метрів на 20 і він зупинивться між третьою й четвертою смугою", йдеться в повідомленні.

У результаті ДТП, за словами свідків, у постраждалої жінки, яка нібито була вагітна, відірвало ногу по коліно і кисть руки. Її забрала "швидка".

Разом з тим працівники ДАІ, що прибули на місце аварії зв’язали водія Hyundai, оскільки він вів себе надзвичайно емоційно.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ