У мерії кажуть, що кияни брешуть про закриття дитячої поліклініки


Головне управління охорони здоров’я спростовує інформацію щодо закриття дитячої поліклініки № 1, що на вулиці Уборевича, 11.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"У деяких ЗМІ з’явилася неправдива інформація щодо закриття дитячої поліклініки №1 у Святошинському районі. Проте, поліклініка на вул. Командарма Уборевича, 11 наразі працює та продовжуватиме працювати і надавати медичну допомогу дитячому населенню у звичайному режимі. Будь-яка інформація щодо закриття закладу є хибною та не відповідає дійсності", – наголосили у Головному управлінні охорони здоров’я.

Як відомо, раніше мешканці Святошина повідомили про плани закрити дитячу поліклініку з 1 червня. Батьки дітей, що обслуговуються у цьому мед закладі, навіть влаштувалти акцію протесут.

За словами місцевих мешканців, у кращому випадку на місці дитячої поліклініки, що наразі обслуговує понад  37 тисяч дітей з Академмістечка, Святошина, Нивок, Біличів та Новобіличів, відкриють платний діагностичний центр. Натомість дітей доведеться вести у дорослу поліклініку і сидіти в черзі, у якій чекають хворі.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ