УЄФА компенсує Києву 360 тисяч євро за перевезення вболівальників під час ЧЄ



Фото novostey.com

УЄФА зобов’язується компенсувати безкоштовні перевезення вболівальників, які мають квитки на матчі, а також акредитованих представників ЗМІ, волонтерів та персоналу УЄФА у громадському транспорті Києва під час Євро-2012.

Усього на ці цілі футбольною організацією буде виділено 360 тисяч євро, повідомляє прес-служба КМДА.

Для того, аби забезпечити організацію безкоштовних перевезень, рішенням Київради КП "Київпастранс" та КП "Київський метрополітен" надається право на укладання з УЄФА трьохсторонньої Угоди про безкоштовний транспорт Приймаючого міста.

Відповідно до зазначеної ініціативи, власники квитків на матчі матимуть можливість користуватися громадським транспортом (крім, автобусів, які працюють у режимі маршрутного таксі) безкоштовно упродовж 36 годин: упродовж дня матчу (24 години) та до 12.00 наступного дня (12 годин).

Також ініціатива дозволятиме персоналу УЄФА, представникам ЗМІ  та уболівальникам користуватися громадським транспортом приймаючих міст безкоштовно упродовж терміну дії їхньої акредитації.

Відповідний проект рішення про організацію безкоштовних перевезень вболівальників, акредитованих представників ЗМІ, волонтерів у громадському транспорті Київрада розгляне 24 травня. 

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ