Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4fbdbb8b5f449/
Українська правда
Київ

У площу біля "Олімпійського" закопають ще кілька мільйонів

24.05.2012  09:59

Київська міська державна адміністрація підготувала проект рішення Київради про внесення змін до бюджету міста Києва на 2012.

Про це заявив заступник голови Київської адміністрації Руслан Крамаренко, повідомляє прес-служба мерії.

За його словами, здійснено перерозподіл видатків у межах загального фонду. Так, Головне управління охорони здоров’я КМДА додатково отримає 1,5 мільйона гривень на закупівлю медикаментів для лікарень, які задіяні в обслуговуванні гостей та вболівальників чемпіонату Європи з футболу Євро 2012.

Крім того, завдяки перерозподілу коштів ще 36,6 мільйона гривень додатково отримає Головне управління транспорту та зв’язку – кошти підуть на заходи з асфальтування та благоустрій прибудинкових територій та міжквартальних проїздів, а також встановлення системи відеоспостереження на території, прилеглій до НСК "Олімпійський".

"Крім того, у зв’язку з перевиконанням доходів по Київському міському фонду охорони навколишнього природного середовища пропонується збільшити доходи спеціального фонду бюджету на 6,1 мільйона гривень та видатки на охорону і раціональне використання природних ресурсів. Ще 2,3 мільйона гривень буде спрямовано на вирішення питань, пов’язаних зі створенням та відновленням зелених насаджень", — уточнив Крамаренко.

Як відомо, Троїцьку площу перед НСК "Олімпійський" у Києві планують упорядкувати у 2009-2011 роках. 

Проте до відкриття НСК "Олімпійський" у жовтні 2011 року площу приводили до ладу нашвидкуруч. Було видно, що плитку поклали криво. Після відкриття сатдіону площу знову закрили на ремонт.  

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.