У площу біля "Олімпійського" закопають ще кілька мільйонів


Київська міська державна адміністрація підготувала проект рішення Київради про внесення змін до бюджету міста Києва на 2012.

Про це заявив заступник голови Київської адміністрації Руслан Крамаренко, повідомляє прес-служба мерії.

За його словами, здійснено перерозподіл видатків у межах загального фонду. Так, Головне управління охорони здоров’я КМДА додатково отримає 1,5 мільйона гривень на закупівлю медикаментів для лікарень, які задіяні в обслуговуванні гостей та вболівальників чемпіонату Європи з футболу Євро 2012.

Крім того, завдяки перерозподілу коштів ще 36,6 мільйона гривень додатково отримає Головне управління транспорту та зв’язку – кошти підуть на заходи з асфальтування та благоустрій прибудинкових територій та міжквартальних проїздів, а також встановлення системи відеоспостереження на території, прилеглій до НСК "Олімпійський".

"Крім того, у зв’язку з перевиконанням доходів по Київському міському фонду охорони навколишнього природного середовища пропонується збільшити доходи спеціального фонду бюджету на 6,1 мільйона гривень та видатки на охорону і раціональне використання природних ресурсів. Ще 2,3 мільйона гривень буде спрямовано на вирішення питань, пов’язаних зі створенням та відновленням зелених насаджень", — уточнив Крамаренко.

Як відомо, Троїцьку площу перед НСК "Олімпійський" у Києві планують упорядкувати у 2009-2011 роках. 

Проте до відкриття НСК "Олімпійський" у жовтні 2011 року площу приводили до ладу нашвидкуруч. Було видно, що плитку поклали криво. Після відкриття сатдіону площу знову закрили на ремонт.  

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ