На Київщині день столиці відсвяткують боями і танцями


26-27 травня у "Парку Київська Русь" відбудеться грандіозне святкування 1530-річчя Києва, що включатиме видовищні театралізовані постановки, чемпіонат з історичного фехтування та інші спортивні та культурні заходи.

Про це повідомляє сайт парку.

Зокрема в програмі святкування передбачено:

 

Субота, 26 травня

- театралізована вистава "Як Київ Києвом став" – про апостола Андрія, який передрік появу великого міста на дніпровських пагорбах;

- шоу-парад прапорів нашої держави від Княжої доби до сьогодення;

- чемпіонат України з історичного фехтування "Клич героїв", в якому візьмуть участь більше двохсот найкращих бійців з усієї України;

- у програмі також поєдинки один на один і масові бої 21 на 21, вечірня театралізовано-хореографічна композиція "Київ споконвічний" за участю професійних танцівників та святковий феєрверк.

 

Неділя, 27 травня

- спортивний фестиваль "Богатирські звитяги" за участю найсильніших спортсменів Київщини;

- театралізована вистава "Як Київ Києвом став";

- другий день чемпіонату України з історичного фехтування "Клич героїв".

Також протягом двох днів святкування до послуг гостей парку: середньовічний тир, конюшня, костюмерна та дитячий майданчик. Відвідувачі зможуть поласувати смачними середньовічними стравами, узяти майстер-класи із древніх ремесел, придбати унікальні сувеніри на ярмарку майстрів, завітати до містичної волхвині та багато іншого.

Парк знаходиться у с. Копачів Обухівського району Київської області (34 км від Києва). Дістатися до парку можна маршрутним автобусом від станції метро "Видубичі" (зупинка знаходиться біля супермаркету "Фуршет"). Маршрутка відправляється о 10.00, 12.00, 14.00, 16.00. Вартість квитка: для дорослих 80 гривень, пенсіонерів та студентів (за наявності квитка) 40 гривень.

Фото надані прес-службою Парку

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ