Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4fbcd912465d3/
Українська правда
Київ

На місці зруйнованого Андріївського створять "щось особливе"

23.05.2012  15:33

Гендиректор компанії Еста Холдинг Микола Нестеренко заявляє, що компанія робить перші кроки щодо створення культурного простору на Андріївському узвозі.

Про це він сказав на прес-конференції 23 травня, повідомляє сайт "Еста холдингу".

"За минулий місяць ми зробили кілька дуже важливих кроків, які, ми впевнені, дозволять створити на території фабрики "Юність" щось особливе, дійсно потрібне Києву й киянам", - сказав Нестеренко.

Так сьогодні виглядає перетин Андріївського узвозу і вулиці Фролівської

Він додав, що наразі компанія проводить консультації з експертами, активістами, представниками громади Андріївського спуска.

"Ми створили інтернет-майданчик – www.junost.org.ua, де можна довідатися останні новини про проект, ознайомитися з документами, подивитися в прямому ефірі, що відбувається на майданчику й відправити свої пропозиції про майбутнє культурного простору", - сказав Нестеренко.

Він наголосив, що рішення щодо того, що буде на даній ділянці, ухвалить громадська експертна рада, а компанія візьме участь у відновленні пішохідної інфраструктури узвозу.

"З 20 травня на сайті проекту запущене публічне голосування, яке визначить список професій, які повинні бути представлені в раді. З 1 по 20 червня пройде голосування за майбутніх учасників громадської експертної ради, а 1 липня відбудеться її перше засідання, яке буде транслюватися в прямому ефірі на сайті проекту", - відзначили в Еста Холдингу.

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.