На місці зруйнованого Андріївського створять "щось особливе"


Гендиректор компанії Еста Холдинг Микола Нестеренко заявляє, що компанія робить перші кроки щодо створення культурного простору на Андріївському узвозі.

Про це він сказав на прес-конференції 23 травня, повідомляє сайт "Еста холдингу".

"За минулий місяць ми зробили кілька дуже важливих кроків, які, ми впевнені, дозволять створити на території фабрики "Юність" щось особливе, дійсно потрібне Києву й киянам", - сказав Нестеренко.

Так сьогодні виглядає перетин Андріївського узвозу і вулиці Фролівської

Він додав, що наразі компанія проводить консультації з експертами, активістами, представниками громади Андріївського спуска.

"Ми створили інтернет-майданчик – www.junost.org.ua, де можна довідатися останні новини про проект, ознайомитися з документами, подивитися в прямому ефірі, що відбувається на майданчику й відправити свої пропозиції про майбутнє культурного простору", - сказав Нестеренко.

Він наголосив, що рішення щодо того, що буде на даній ділянці, ухвалить громадська експертна рада, а компанія візьме участь у відновленні пішохідної інфраструктури узвозу.

"З 20 травня на сайті проекту запущене публічне голосування, яке визначить список професій, які повинні бути представлені в раді. З 1 по 20 червня пройде голосування за майбутніх учасників громадської експертної ради, а 1 липня відбудеться її перше засідання, яке буде транслюватися в прямому ефірі на сайті проекту", - відзначили в Еста Холдингу.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ