У червні не зможуть по-людськи помитися мешканці Виноградаря та Нивок


Упродовж червня "Київенерго" проводитиме щорічні гідравлічні випробування теплових мереж в частині Подільського, Оболонського, Святошинського та Шевченківського районів.

Зокрема, з 6 по 20 червня триватимуть випробування мереж, що обслуговують житловий масив Виноградар, а з 11 червня по 2 липня (з урахуванням терміну ремонтних робіт на районній котельній "Нивки") – Нивки, повідомляє прес-служба компанії.

У зв’язку з цим 5 червня з 18.00 тимчасово буде припинено постачання гарячої води на Виноградарі, а 10 червня з 18.00– на Нивках.

Випробування теплових мереж здійснюватимуться у межах вулиць Академіка Туполєва, Стеценка, Маршала Гречка, Котовського, Тираспольської Саратовської, Салютної, Бауманської, Черкаської, Толбухіна, Калинової, Бауманського провулку, вулиць Уссурійської, Цюрупинської, Бабушкіна, Щербакова, проспекту Перемоги.

А також проспекту Гонгадзе, Межового провулку, вулиць Червонопільської, Западинської, Мостицької, Новомостицької, проспекту Правди, вулиць Коноплянської, Резервної, Бережанської.

"Подача гарячої води після випробувань може затримуватися на час, необхідний для усунення виявлених пошкоджень, про що додатково повідомлять житлово-експлуатаційні організації", йдеться в повідомленні.

Компанія просить киян бути обережними поблизу провалин та викидів води на поверхню. Про виявлені провалини, появу води або пари просять повідомляти за телефонами: у Подільському районі – 425-19-98, 497-60-72 (для споживачів РК "Нивки"), 425-19-98, 425-25-64 (для споживачів РК "Виноградар"); у Шевченківському та Святошинському районах – 272-23-73, 497-60-72;

в Оболонському районі – 425-25-64.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ