Черновецький вийшов на роботу і показав обручку. ФОТО



На оновленому сайті Київської адміністрації з'явилися фото з зустрічі із делегацією Конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи, у якій брав участь мер Києва Леонід Черновецький.

Як видно з фото, мер поспілкувався з іноземними гостями та головою КМДА Олександром Поповим. Щоправда, журналістів, які вже давно не спілкувалися з міським головою, на зустріч не запросили. 

 

До слова, мер попри засмагу виглядає втомленим чи замученим.

 

Крім того, на безіменному пальці правої руки у Черновецького з'явилася велика обручка. Раніше мер її або не носив, або просто не показувався з кільцем на людях.

На руці у мера обручка. Ще й чимала 
А раніше мер її не носив. Чи її взагалі не було?  
 

Раніше повідомлялося, що мер Києва Леонід Черновецький одружився із Оленою Савчук 30 січня, через місяць після розлучення з Аліною Айвазовою.

Варто відзначити, що мер Києва більше 1,5 року не з'являвся не лише на робочому місці, а й у Києві. Він також не брав участі у жодних зустрічах.

Подейкували, що таким чином Черновецький рятує своє майно і кошти.

Мовляв, владі не вигідно знімати Черновецького, натомість Партію регіонів влаштовує ситуація, коли в Києві є мер, який нічого не вирішує, а  містом насправді керує ставленик президента – Попов.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ