У Гідропарку відкриють "Місто спорту"



Фото radiuscity.ru

24 травня на Долобецькому острові у Гідропарку відкриють "Місто спорту". Проект розпочне свою діяльність до Дня Києва і працюватиме аж до осені.

Зокрема, у Гідропарку облаштують два стадіони для традиційного та пляжного футболу, тренувальні майданчики для баскетболу і пляжних видів спорту. Крім того, до території "Міста спорту" увійшов міський пляж "Венеція" з оновленою інфраструктурою.

"У літньому сезоні 2012 року практично щовікенду у "Місті спорту" відбуватимуться професійні, аматорські турніри для дітей та дорослих з футболу, пляжного футболу, пляжного регбі, пляжного гандболу, пляжного волейболу, футволею, чарлідінгу та інших видів спорту", повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, 25-27 травня змагальний сезон відкриє професійний міжнародний турнір пляжного футболу "BSWW – Кубок Києва 2012", у якому візьмуть участь національні збірні команди України, Португалії, Італії та Голландії.

Крім того, з 21 до 27 травня в "Місті спорту" триватиме аматорський турнір з футболу "Кубок ТЕК 2012" серед команд підприємств паливно-енергетичного комплексу України.

Також влітку відбудеться серія турнірів з футболу за професійним спрямуванням: "Кубок Зв'язку", "Кубок Будівельника", "Кубок Медіа", "Кубок Банкіра", "Кубок Ресторатора".  

З 8 червня до 1 липня у "Місті спорту" відбуватимуться прямі трансляції всіх футбольних матчів Євро-2012 на великому відео табло.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ