У Музей історії Києва купили шаф і вітрин на 2 мільйони


Головне управління культури Київської адміністрації 21 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Компанія "Ай Ес Груп" на придбання меблів для Музею історії Києва на суму 2,03 мільйона гривень.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Віснику державних закупівель".

Гардеробне обладнання, 35 конторських столів, один стіл для ресепшену і 21 шафа для одягу та паперів коштує 121 тисячу гривень. За 1,91 мільйона гривень придбано 208 одиниць експозиційного обладнання – вітрини-шафи, вітрини-столики подіуми, шафи для зберігання експонатів. Вартість окремих предметів на сайті "Вісника держзакупівель" не оприлюднено всупереч вимогам Міністерства економічного розвитку.

Як відомо, раніше мерія виділила 32,71 мільйона гривень на завершення будівництва об’єкта по вул. Богдана Хмельницького, 7 під Музей історії Києва. Кияни довгий час протестували проти будівництва на Хмельницького, де висотка виросла просто перед вікнами їхніх будинків і над вестибюлем метро.

Голова КМДА Олександр Попов багато разів обіцяв скасувати скандальну забудову, однак слова не дотримав. Згодом він назвав скандальну забудову "подарунком" місту і мешканцям і повідомив, що там розташується Музей історії Києва.

До слова, музей обіцяли відкрити до Дня Києва, тобто до 26 травня. 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ