Прокуратура: нові власники Лук’янівського ринку поза законом. ВІДЕО



Нові власники ринку. Бритоголові, міцні, некультурні...?

Прокуратура Києва ще 4 квітня опротестувала рішення Шевченківської райради щодо включення цілісного майнового комплексу "Лук’янівський ринок" до переліку об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації шляхом продажу на аукціоні.

Наразі протест перебуває на розгляді у Київраді, повідомляє прес-служба відомства.

Крім того, прокуратура Києва провела перевірку законності укладення Шевченківською райрадою з ТОВ "Квіткова Галявина" договору купівлі-продажу будівель та споруд Лук’янівського ринку.

За результатами цієї перевірки підготовлено та найближчим часом буде скеровано до Господарського суду Києва позовну заяву про визнання недійсним цього договору та повернення майна до комунальної власності. 

Раніше повідомлялося, що невідомі захопили Лук'янівський ринок. З'ясувалося, що то нові господарі силоміць захопили базар у центрі Києва на вулиці Мельникова. 

Молодики з дрючками увірвалися на ринок: на територію не змогли потрапити не лише журналасти, але і продавці та покупці

На територію ринка увірвалися близько 3 сотень "бритоголових з палками і держаками", побили нинішнього директора ринку, а працівників упродовж дня не пускали на робочі місця. Торговці, щоб привернути до себе увагу, навіть перекривали вулиці.   

Згодом керівництво "Квіткової галявини" повідомляло, що Лук'янівський ринок Києва відновив свою діяльність у повному обсязі і працює в штатному режимі.

Українська правда. Київ 

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ