Нові власники Лук’янівського ринку: базар відновив роботу


Лук'янівський ринок Києва відновив свою діяльність у повному обсязі і працює в штатному режимі, незважаючи на напад на заступника гендиректора ТОВ "Квіткова галявина" Катерину Риженкову.

Про це йдеться в офіційній заяві ТОВ "Квіткова галявина", яке є власником майнового комплексу ринку, пише "Комсомольська правда".

"У неділю, 20 травня, ми стали свідками цинічного й зухвалого злочину – замаху на життя заступника генерального директора компанії Катерини Риженкової. Невідомий напав на неї безпосередньо в приміщенні адміністрації Лук’янівського ринку, куди вона приїхала на зустріч із підприємцями. Катерині була нанесена черепно-мозкова травма. Їй надали необхідну допомогу, однак стан її здоров'я нестабільний", - йдеться в заяві компанії, підписаній гендиректором ТОВ "Квіткова галявина" Андрієм Сіриком.

Згідно із заявою, компанія змушена була піти на безпрецедентні заходи забезпечення безпеки одного зі своїх керівників.

"Проаналізувавши обставини замаху, ми припускаємо, що його могло спровокувати оприлюднення фактів зловживань колишніх орендарів торговельного комплексу – ТОВ "Лук'янівський ринок". У минулу п'ятницю Риженкова на брифінгу привселюдно заявила про результати первинного аудиту діяльності колишньої адміністрації базару, який розкрив тіньові схеми взаємодії керівництва ТОВ з підприємцями й правоохоронними органами", - йдеться в документі.

У компанії допускають, що колишні орендарі ринку можуть бути причетні до того, що трапилося. І не виключають подальших провокацій.

"Ми прийняли рішення взяти під посилену охорону територію ринку й забезпечити безпеку підприємців, що там працюють, та їх майна. Завдяки цим діям нам вдалося стабілізувати ситуацію на ринку, погасити напруженість і відновити нормальну роботу торговельного комплексу. Вранці 21 травня ринок відкрився й працює. Посилена охорона на території ринку буде перебувати доти, поки ймовірність провокаційних дій буде залишатися високою", - йдеться в заяві ТОВ "Квіткова галявина".

Раніше повідомлялося, що невідомі захопили Лук'янівський ринок, а підприємці перекривають вулиці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ