Чоловік влаштував стрілянину у метро


Міліція затримала 34-річного чоловіка, який поранив людину з пістолета у столичному метро.

Як повідомляє прес-служба київської міліції, 19 травня близько десятої години вечора до чергової частини Оболонського райуправління надійшло повідомлення про те, що затримали громадянина, який кілька хвилин тому вистрілив у людину та поранив її.

Як з’ясувалося, конфлікт, що переріс у стрільбу, виник у вагоні метрополітену.

"Один із пасажирів відмовився поступитися місцем жінці похилого віку й "стрілок" зробив йому зауваження. Але словесна лайка на цьому не скінчилась. Вийшовши на одній із станції Київського метрополітену, чоловіки вирішили далі з’ясовувати стосунки. Конфлікт переріс у сварку, під час якої "борець за справедливість" дістав пристрій для відстрілу гумовими кулями та зробив два постріли. Один вгору, а другий в чоловіка", йдеться в повідомленні.

Після цього зловмисник почав тікати. Однак далеко втекти не зміг – його відразу ж затримали працівники міліції.

Затриманим виявися 34-річний мешканець столиці. Зброя для стрільби гумовими кулями, з якої він здійснив постріл, зареєстрована на його ім’я. Також при собі чоловік мав посвідчення журналіста одного з друкованих засобів масової інформації. Але, як пояснив затриманий, рік тому звільнився і наразі не має жодного стосунку до журналістської діяльності.

Викликана карета швидкої медичної допомоги доставила постраждалого до лікарні з діагнозом поранення лівої ділянки живота.

Слідчий відділ Оболонського РУ ГУМВС вирішує питання про порушення кримінальної справи за статтею 296 Кримінального кодексу України. ("Хуліганство").

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ