Постійна адреса публікації: http://kiev.pravda.com/news/4fb7b0ab55bf1/
Українська правда
Київ

Міліція порушила справу за стрілянину в центрі міста

19.05.2012  17:39

Слідчий відділ Шевченківського райуправління міліції порушив кримінальну справу за ч.2 ст.187 КК (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) за фактом стрілянини на вулиці Павлівській.

На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи, направлені на розкриття цього злочину, повідомили у прес-службі МВС у Києві.

"Встановлено, що 18 травня приблизно о 14.30 напроти будинку №18 на вул. Павлівській двоє невстановлених осіб за попередньою змовою з застосуванням вогнепальної зброї вчинили розбійний напад на двох громадян, які перебували в салоні автомобіля ВАЗ 2110 та здійснювали транспортування грошових коштів, отриманих в одному з комерційних банків. Наразі походження та сума грошових коштів встановлюються", йдеться в повідомленні.

Під час вчинення злочину невстановлені особи здійснили декілька пострілів з вогнепальної зброї та спричинили вогнепальне поранення водієві автомобіля ВАЗ в область ніг, який був доставлений до лікарні швидкої медичної допомоги, та пасажиру, який отримав медичну допомогу на місці та від госпіталізації відмовився.

Після вчинення розбійного нападу невстановлені особи з місця вчинення злочину зникли.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Українська правда. Київ

© 2008-2018, Українська правда - Київ
Використання матеріалів сайту дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт.