Міліція порушила справу за стрілянину в центрі міста


Слідчий відділ Шевченківського райуправління міліції порушив кримінальну справу за ч.2 ст.187 КК (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) за фактом стрілянини на вулиці Павлівській.

На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи, направлені на розкриття цього злочину, повідомили у прес-службі МВС у Києві.

"Встановлено, що 18 травня приблизно о 14.30 напроти будинку №18 на вул. Павлівській двоє невстановлених осіб за попередньою змовою з застосуванням вогнепальної зброї вчинили розбійний напад на двох громадян, які перебували в салоні автомобіля ВАЗ 2110 та здійснювали транспортування грошових коштів, отриманих в одному з комерційних банків. Наразі походження та сума грошових коштів встановлюються", йдеться в повідомленні.

Під час вчинення злочину невстановлені особи здійснили декілька пострілів з вогнепальної зброї та спричинили вогнепальне поранення водієві автомобіля ВАЗ в область ніг, який був доставлений до лікарні швидкої медичної допомоги, та пасажиру, який отримав медичну допомогу на місці та від госпіталізації відмовився.

Після вчинення розбійного нападу невстановлені особи з місця вчинення злочину зникли.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Українська правда. Київ

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ