20 молодиків у масках обчистили пункт продажу лотерей


16 травня після сьомої години вечора група осіб пограбували товариство, що займається продажем державних лотерейних білетів.

Як повідомили у Святошинському райуправлінні міліції, повідомлення про напад вони отримали о 19.40.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що до приміщення товариства забігли невідомі особи в масках у кількості 15-20 громадян, почали пошкоджувати меблі і обладнання, а наостанок забрали гроші, що знаходились в касі та майно товариства.

Згодом міліція затримала чотирьох грабіжників. Відносно трьох з них порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України – розбій. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від семи до десяти років з конфіскацією майна.

Стосовно четвертого затриманого порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Триває досудове слідство. Встановлюються інші учасники події та сума завданих збитків.

Водночас подейкуюить, що насправді міліція затримала хлопців з УНСО, які розтрощили заклад з гральними автоматами. Автомати вже давно поза законом, однак досі масово діють по Києву. Кажуть, що їх "кришують" самі ж правоохоронці.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ