До вертолітного майданчика Януковича від Ради прокладуть сходи


Будівництво вертодрому для авіатехніки МНС і президентського вертольота в центрі Києва, що почалося восени 2010 року, закінчиться не раніше, ніж через півроку.

Такі прогнози дають будівельники, пише газета "Сегодня".

На даний момент тут уже нанесли розмітку на посадкове поле, випробовують сигнальні вогні й побудували міст, який дозволить добратися в центр столиці.

"У вівторок нам начальство сказало, що зроблено трохи більше половини всіх робіт", - сказав один з робітників.

Фото ledilid.livejournal.com 

"Зараз одні закінчують робити огородження на естакаді (бар'єри тут стоять у три ряди), інші зайняті фасадом. Ми от будуємо комунікації. Можемо встигнути або під кінець року, або до початку наступного", - сказав він.

Що буде усередині, робітники точно не знають. "Ми точно знаємо, що там буде центр управління польотами, кімнати відпочинку для вертолітників і персоналу вертодрома", - сказав інший робітник.

 

Архітектор Сергій Степанов, який проектував цей об'єкт, каже, що майданчик для посадки вертольотів буде зданий раніше, ніж через півроку, - найближчим часом.

"У самій будівлі будуть тривати оздоблювальні роботи. Це буде будинок громадського значення. Це може бути, наприклад, конгрес-хол, клуб для конференцій", - сказав він.

А в київських архітекторів є ідея зробити від Маріїнського парку гарний спуск до Дніпра. Планується, що від оглядового майданчика біля Верховної Ради будуть прокладені сходи по схилу, на шляху побудують ротонди й колонади, а також фонтани.

Фото Сегодня 

Робітники розповіли, що знаходять на будівництві незвичайні речі.

Нещодавно відкопали тут справжнє гарматне ядро. Його забрав додому один з робітників, який його знайшов.

Ниніж заради комфорту президента знищують паркову дорогу. Фото НАдане читачем Української правди

Як відомо, будівництво вертолітного майданчика планувалося закінчити в березні цього року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ