Українські сувеніри "викидають" з Володимирської вулиці. ФОТО


На розі вулиці Володимирської та Андріївського узвозу демонтують прилавки та ятки з сувенірною продукцією.

Про це розповів голова комісії Київради з питань культури та туризму Олександр Бригинець з посиланням на продавців творів мистецтва.

"Дивним виглядає те, що київська влада традиційно нікого не попередила заздалегідь і публічно не пояснила свої дії", - сказав Бригинець. 

 

Він додав, що Андріївський узвіз і початок Володимирської вулиці – це традиційно туристичний центр і місце, де скупчено найбільшу кількість торгових точок, в яких продаються твори мистецтва і сувеніри. Вочевидь це місце стало б привабливим для туристів і, безумовно, залишиться привабливим для туристів, що приїдуть на Євро-2012. 

 

Бригинець звернувся до голови КМДА Олександра Попова з вимогою пояснити, який стосунок до реконструкції Андріївського узвозу чи до підготовки столиці до Євро-2012 мають відповідні дії, адже Київрада не приймала жодних рішень, що стосувалися б демонтажу зазначений торгових яток.

 

17 травня об 11.00 під станами КМДА пройде акція протесту проти знесення яток, в яких продають сувенірну продукцію та твори мистецтва на вул. Володимирській.  

Фото Коментарів

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ