Майже 3 тисячі бездомних псів позбавили потомства


З початку року силами спеціалістів КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" та "Притулок для тварин" безкоштовно простерилізовано 2 тисячі 781 безпритульну тварину. Крім того, з метою забезпечення епізоотичного благополуччя вакциновано 162 безпритульні тварини.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Нині також триває співпраця з міжнародними організаціями захисту тварин, які допомагають Києву відловлювати та стерилізувати тварин, консультують в питаннях проектування і будівництва Центру захисту тварин.

Так, німецька організація "ЕTN" безкоштовно стерилізувала 558 безпритульних тварин та фінансово допомогла відкрити новий відділ післяопераційної перетримки безпритульних тварин у приміщенні на території ветеринарної лікарні на вул. Електротехнічній, 5-А.  

Крім того, за підтримки та участі "Німецької спілки захисту тварин" на базі КП "Київська міська лікарня ветеринарної медицини" розпочато акцію щодо проведення безкоштовних стерилізацій безпритульних собак та собак, що належать пільговим категоріям населення.

З травня КП "Притулок для тварин" разом з організацією "Vier Pfoten International" розпочато спільну акцію з відлову, стерилізації та післяопераційної перетримки безпритульних тварин.

Організація надає три мобільні клініки для стерилізації тварин, а також машини для транспортування собак. Окрім того, представники "Vier Pfoten International" проводитимуть спеціальні кампанії, спрямовані на підняття рівня обізнаності киян щодо поводження з безпритульними тваринами.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ