Для чиновників мерії відкрили vip-їдальню з радянською музикою


У мерії Києва запрацювала vip-їдальня, яку закрили на ремонт перед новорічними святами.

Раніше там обвалювалася штукатурка, а зараз, за словами співробітників адміністрації, стало набагато затишніше і світліше, пише "Сегодня".

"Чисто, стіни поштукатурили, пофарбували, розвісили картинки. Обладнали навіть вбудовану кухню, можна чай налити. Тільки от скатертини залишилися колишніми, а можна було б їх замінити на більш красиві", - обговорюють у мерії.

Зал розрахований на шість столиків, пообідати і випити кави сюди спускаються заступники голови КМДА, начальники управлінь та працівники, які знають про існування їдальні.

За даними видання, вхід до неї прихований від цікавих очей, і щоб потрапити туди, потрібно пройти просто через кухню. Ціни у vip-залі такі ж, як і в загальному залі, однак меню відрізняється – є червона риба, вишукані м'ясні страви, а обслуговують відвідувачів офіціанти.

У великому залі їдальні мерії теж зробили ремонт. Зараз там постійно грає музика радянських часів, відзначає видання.

"Не знаю, хто її підбирає, але останній місяць тут постійно гримлять марші і звучать пісні з радянського репертуару. Де вони їх знайшли, невідомо, але така музика могла залишитися тільки на старих платівках", - розповідають співробітники.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ