Працівниця видавництва зникла після візиту в КМДА


Співробітниця Братів Капранових зникла після зустрічі із керівником управління культури КМДА Світланою Зоріною 14 травня.

Про це повідомляє видання "Друг Читача".

"Головачова Галина є арбітражним керуючим у справі про банкрутство ТОВ "Міжнародна книга", яким володіла і яке досі очолює Зоріна Світлана Іванівна, суміщаючи цю посаду із посадою в КМДА", - йдеться у повідомленні.

"Міжнародна книга" заборгувала компанії Капранових понад 300 тисяч гривень і зникла. Після довгих пошуків нам вдалося домогтися зустрічі із Зоріною і вона погодилася компенсувати борг компанії із власних грошей. Галина Головачова пішла на зустріч, на якій мала отримати гроші та підписати відповідні документи", йдеться в повідомленні.

За словами свідків при виході з офіса на вулиці Еспланадній жінку зупинили невідомі, які відрекомендувалися співробітниками правоохоронних органів. Вони почали розмову з Головачовою.

"Коли вона сказала, що зараз приїде адвокат, невідомі силоміць посадили її в машину і повезли у невідомому напрямку", - йдеться в  заяві.

"Поки що зусилля адвокатів марні, у жодних слідчих ізоляторах слідів Головачової не знайдено. Ми вважаємо, що вона стала жертвою викрадення з метою шантажу, до організації якого причетна Голова управління культури КМДА Зоріна Світлана Іванівна", - відзначили видавці.

Згодом сама Головачова повідомила, що її просто схопили і заштовхали в машину.

"Після того, як ми із Зоріною оформили документи у нотаріуса, вона вручила мені згорток з грошима в погашення боргу "Міжнародної книги" перед кредиторами. Я навіть не відкрила згорток, бо звикла довіряти людям. Але за кілька секунд на мене налетіли кілька дужих чоловіків, скрутили руки назад, забрали сумку, гроші, телефон, ключі від машини. Поруч була подруга, то й у неї забрали телефон", - розповіла жінка.

Головачова додала, що врешті-решт її відвезли в прокуратуру.

"Вони сіли за кермо моєї машини, сказали, що машину конфіскують і стали ритися в багажнику, бардачку, салоні, сумках. Нічого цікавого не знайшли, тому стали погрожувати, лаялись матом. В результаті привезли мене до прокуратури", - додала вона.

Головачова додала, що її відпустили лише після того, як вона поголилася підписати все, що вони скажуть.

"Вони надрукували на комп’ютері багато різних паперів, які вони підписала і вручили їй постанову про відкриття кримінальної справи. Потім відпустили", йдеться в повідомленні.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ