Центр Києва перекриють на місяць


З метою належної підготовки до відкриття фан-зони Євро-2012 та проведення цього заходу, рух транспорту на Хрещатику буде перекрито з 00.00 годин 28 травня до 1.00 годин 7 липня на відрізку від вул. Інститутської до вул. Богдана Хмельницького.

Про це повідомляє прес-служба Державтоінспекції.

Рухатись на Хрещатику зможуть лише спеціальні машини та акредитований транспорт.

"Звертаємо увагу водіїв на те, що з 25 травня по 7 липня буде заборонено паркування транспортних засобів на центральних вулицях міста, а саме: на вул. Хмельницького (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик), вул. Прорізна (від вул. Пушкінської до вул. Хрещатик), вул. Городецького (від вул. Заньковецької до вул. Хрещатик)", наголосили в ДАІ.

Крім того, згідно проектом ропорядження КМДА, під час проведення матчів фінальної частини чемпіонату ЄВРО-2012, передбачається перекриття ще кількох центральних вулиць міста.

Фан-зона на Хрещатику та зона, куди не пустять машин на період Євро. Фото Фактів

Зокрема, бульвару Лесі Українки (від вул. Кутузова до вул. І. Кудрі в обох напрямках), вулиць  Червоноармійська (від вул. І. Федорова до бульвару Т. Шевченка), Жилянська (від вул. Горького до вул. Шота Руставелі), Саксаганського (від вул. Горького до вул. Еспланадної). 

У ДАІ відзначили, що надана інформація може змінюватися.

ЧИТАЙ ТАКОЖ
powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ