Київ прикрасять 6 мільйонами квітів


Фахівці КО "Київзеленбуд" обіцяють, що у свій 1530-річний ювілей столиця потопатиме у петуніях, чорнобривцях, бегоніях, сальвіях, агератумах. До дня міста вони обіцяють висадити 6,4 мільйона квітів.

Як повідомляє прес-служба КМДА, зокрема, озеленять території прилеглі до центрального залізничного вокзалу, сквер на вул. Федорова, бульварну зону на вул. Богатирська, сквер на площі Т.Шевченка (біля автостанції "Полісся"), бульвар Т.Шевченка, Брест-Литовське шосе, проспект Перемоги, сквер на вул. Вишгородська та вул. Басейну.

Також прикрасять квітами проспект Миколи Бажана та сім основних напрямків до НСК "Олімпійський" з боку Чернігова, Борисполя, Дніпропетровська, Одеси, Житомира, Гостомеля та Овруча. На цих об’єктах тривають роботи із влаштування площинних та об’ємно-просторових квітників з вертикальним оформленням.   

На території лісових масивів вздовж в’їздів у місто лісопарковими господарствами встановлять декоративні панно з символікою Євро-2012.

Облаштують і клумби на Європейській площі, площах Льва Толстого, Перемоги та на схилі парку "Міський сад" з боку вул. Грушевського (навпроти Кабміну). Клумбу зустрічаючого міста влаштують на схилі вул. Інститутської, а у вигляді рушника – на Харківській площі.



powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ