Венеціанський міст ремонтуватимуть усе літо


Уже через десять днів, щоб потрапити на пляжі Гідропарку, відпочиваючим доведеться переходити протоку по тимчасовому понтонному переходу. Венеціанський міст, який частково обвалився минулого року, нарешті вирішили ремонтувати.

Днями роботи таки почалися, щоправда, завершити їх до початку Євро-2012 точно не встигнуть, пише "Комсомольська правда".

Праворуч від Венеціанського моста, біля майданчика для екстремальних стрибків, з бетонних плит проклали об'їзну доріжку, по якій автомобілі зможуть потрапити на понтонну переправу, що розташується у п'ятдесяти метрах від самого моста.

Так міст виглядає сьогодні. Фото Вікторії Іванець, Українська правда. Київ

"Реконструкція вже почалася. На верфях зібрано два понтонні мости, які будуть проходити поруч один з одним – один для пішоходів, іншої – для машин", - розповів головний інженер "Київавтодора" Василь Мельниченко.

Він додав, що доставлять металеві понтони вночі в найближчі десять днів. Тоді повністю перекриють Венеціанський міст і затягнуть його сіткою.

Будівельники планують підсилити несучі конструкції, замінити гідроізоляцію й дорожнє покриття. Загальна вартість робіт – 11 мільйонів гривень. Закінчити ремонт планують до кінця року.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ