До аеропорту "Київ" пустять додаткові тролейбуси


Для перевезення пасажирів з аеропорту "Київ", де в травні відкриють новий термінал, до міста направлять додаткову кількість нових тролейбусів.

Про це повідомив заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба КМДА. 

"З відкриттям нового терміналу аеропорт "Київ" зможе щогодини приймати 500 пасажирів. Враховуючи це, ми передбачили збільшення рухомого складу громадського транспорту, який курсує від аеропорту у місто і навпаки. Зокрема, збільшимо кількість тролейбусів діючого маршруту. А якщо буде потреба – введемо новий автобусний маршрут", - сказав чиновник.

Він зазначив, що новий рухомий склад буде випущено з числа тих тролейбусів та автобусів, які були куплені за кредит ЄБРР.

За словами Голубченка, аеропорт "Київ" прийматиме переважно родину УЄФА (команди, тренерський склад, представників УЄФА).

"Аеропорт "Бориспіль" буде приймати звичайні рейси, у тому числі і чартери з уболівальниками. Під ці потреби буде повністю задіють термінал "D". Для перевезення фанів ми передбачили 50 автобусів-шаттлів, які рушатимуть з аеропорту до станції метро "Бориспільська" та у зворотному напрямку кожну хвилину. За годину автобуси перевозитимуть 4 тисячі 100 пасажирів", – пообіцяв Голубченко.

powered by lun.ua
    НАЙГОЛОВНІШЕ